• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

Internationale No.1 tributes in MC De Bosuil in Weert op vrijdag 14 oktober a.s. 31-08-2011

MC De Bosuil in Weert presenteert internationale No.1 tributes van AC/DC, METALLICA en Iron Maiden

Eerste editie LEGENDS of ROCK Tribute Tour trapt af op vrijdag 14 oktober

Vrijdag 14 oktober a.s. vind de aftrap plaats van LEGENDS of ROCK Tribute Tour in MC De Bosuil in Weert. Op deze avond zorgen drie van Europa’s No.1 tributes voor een weergaloze Metal/Rock Experience:  AC/DC by AC/DC UK (GB), METALLICA by SANITARIUM (BE) en Iron Maiden by POWERSLAVE (NL). MC De Bosuil opent op 14 oktober om 20.00 uur haar deuren, het programma start om 21.00. Voor meer info en kaartverkoop: www.legends-of-rock.nl, www.ticketservice.nl en www.debosuil.nl.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tributes van Europa in Nederland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: “Met de No. 1 tributes van AC/DC, Iron Maiden en METALLICA brengen we voor de liefhebbers een kick-ass Metal/Rock ervaring van het hoogste niveau”, aldus producer en promotor John Van den Borne (tevens initiatiefnemer en organisator ‘The Clash of the Cover Bands’). De eerste editie van LEGENDS of ROCK Tribute Tour omvat twintig shows met wisselende programmering op de beste podia van Nederland, zoals o.a. 013 in Tilburg, Paard van Troje in Den Haag, de Boerderij in Zoetermeer, de Vorstin in Hilversum en Metropool in Hengelo.

AC/DCUK
AC/DCUK (GB)

Na meer dan vijf jaar uitgebreid touren wordt AC/DCUK beschouwd als Europa's beste AC/DC tributeband. Met haar energieke live shows beslaat ze alle tijdperken van de legendarisch AC/DC rock-carrière, van “High Voltage” uit 1976 tot “Black Ice” uit 2008. Een AC/DCUK show met wereldhits als Whole Lotta Rosie, Thunderstruck en Highway To Hell staat garant voor een knallende, vette show of zoals de band zelf zegt: “A high voltage Rock ‘n Roll show!”

SANITARIUM
SANITARIUM (BE)

Het Belgische SANITARIUM brengt de spirit van de good old Metallica dagen terug. Ze focussen zich echter niet alleen op de eerste jaren van Metallica, maar spelen ook de nummers uit eind jaren ‘90. Enter Sandman, Master of Puppets, Nothing Else Matters, Seek & Destroy, One,... maar ook nummers zoals No Remorse en Trapped Under kun je verwachten. De band brengt geen standaard copy van Metallica nummers, maar neemt je mee in een complete Metallica ervaring!

POWERSLAVE
POWERSLAVE (NL)
In 1997 werd POWERSLAVE door enkelen van de grootste Maiden liefhebbers opgericht. Naar mate de band zich ontwikkelde en de setlist zich uitbreide, namen de fans toe. Optredens op o.a. Paaspop, Sjwaampop en A Tribute to Monsters of Rock volgden. Overal waar de band optreedt volgen hordes fans van de Britse Heavy Metal band Iron Maiden om mee te brullen met alle grote hits als Fear of the Dark2 Minutes To Midnight en The Trooper en te genieten van de vette show.

De deuren van MC De Bosuil in Weert (Vrakkerveld 2c) gaan vrijdag 14 oktober om 20.00 uur open, aanvang 21.00 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten € 17,50, voorverkoop € 15,- via www.legends-of-rock.nl, www.ticketservice.nl en www.debosuil.nl.

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Artists & Bands Booking Agency Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier? Ticketmaster SONOR
Uw logo ook hier? Podiuminfo David Eden Festivalinfo Koch
USA Music Import Maxazine RockMuZine Sound Vision Studio EVANS


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands