• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde 2010 blok 10 27-03-2010

So What! uit Sittard wint selectieronde The Clash of the Cover Bands

Chantilly Lace uit Horst als publiekswinnaar naar Halve Finales Limburg

Zaterdag 27 maart jl. speelden vier schitterende coverbands een spannende selectieronde van The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso in Muziekcafé Blok 10 in Horst. De twee winnaars, 5-mans Rock coverband So What! uit Sittard bij de vakjury en 5-mans Rock & Roll coverband Chantilly Lace uit Horst bij de publieksstemmen, plaatsten zich met hun overwinning voor de regionale Halve Finales van Limburg die in oktober plaatsvinden in MC De Bosuil in Weert.

5 Minute Window in Blok 10 Horst5 Minute Window in Blok 10 Horst
5 Minute Window in Blok 10 Horst5 Minute Window in Blok 10 Horst

5-mans Metal coverband 5 Minute Window uit Wanssum zorgde met een prima optreden voor een sterke opening van deze selectieronde. Met nummers van o.a. Life Of Agony, System Of A Down en Biohazard zette de band direct de toon voor een avond ‘The Clash’ op hoog niveau. Zowel bij de vakjury als bij het publiek wist 5 Minute Window hoog te scoren waardoor ze zeer kansrijk zijn voor een Wild-Card die recht geeft op een plaats in de Halve Finales van Limburg.


Jeopardy in Blok 10 HorstJeopardy in Blok 10 Horst
Jeopardy in Blok 10 HorstJeopardy in Blok 10 Horst

De 2e band van deze voorronde was 6-mans Rock coverband Jeopardy uit Horst. Met hun dynamisch optreden, waarin nummers werden gebracht van o.a. Kane, MUSE en Kings of Leon, wist de band zeer hoog te scoren bij zowel vakjury als publiek. Er zit enorm veel muzikale kwaliteit in deze band en ook in de presentatie weten ze optimaal te boeien. Ook Jeopardy behoort zeker tot de kanshebbers op een Wild-Card voor de Halve Finales in de Bosuil in Weert.


So What! in Blok 10 HorstSo What! in Blok 10 Horst
So What! in Blok 10 HorstSo What! in Blok 10 Horst

5-mans Rock coverband So What! uit Sittard wist deze voorronde optimaal te presteren. Met nummers van o.a. Foo Fighters, MUSE en System Of A Down kwamen niet alleen de muzikanten goed uit de verf, maar wist vooral de leadzangeres vocaal grote indruk te maken. Ook in de presentatie weet So What! het publiek voor zich te winnen en dat resulteerde naast een 1e plaats bij de vakjury, ook in een hoge score bij de publieksstemmen. So What! kan zich op gaan maken voor de volgende ronde in MC De Bosuil in Weert. Een stap dichter bij Paradiso.


Chantilly Lace in Blok 10 HorstChantilly Lace in Blok 10 Horst
Chantilly Lace in Blok 10 HorstChantilly Lace in Blok 10 Horst

Een spectaculaire afsluiting werd verzorgd door 6-mans Rock & Roll coverband Chantilly Lace uit Horst. Meeslepende nummers van o.a. Jerry Lee Lewis, Little Richard en Johnny Cash zorgden voor een dansend publiek en de interactie tussen de band en de zaal werd gedurende het optreden naar grote hoogte gestuwd. De climax van deze avond was de performance van de pianist/zanger die met letterlijk al zijn lichaamsdelen zijn laatste solo’s wist te spelen. Met deze dynamische show wist Chantilly Lace de meeste publieksstemmen te veroveren en gaat als publiekswinnaar door naar de Halve Finales van Limburg.

Blok 10 HorstBlok 10 Horst

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Maxazine Artists & Bands Booking Agency Koch Ticketmaster Uw logo ook hier?
USA Music Import Podiuminfo David Eden RockMuZine EVANS
Festivalinfo Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency Sound Vision Studio SONOR


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands