• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

2e Halve Finale Utrecht/Flevoland MC De IJsbreker 30-10-2010

The Doors in Concert uit Utrecht wint 2e Halve Finale

Winoman uit Bilthoven en Overinflated plaatsen zich als publiekswinnaar en Runner-Up voor de Regio-Finale Utrecht/Flevoland

Op zaterdag 30 oktober jl. vond in MC De IJsbreker in Leusden de 2e Halve Finale plaats van ‘The Clash of the Cover Bands’ voor de regio Utrecht/Flevoland. Vier bands streden om drie plaatsen in de Regio-Finale die op zaterdag 4 december a.s. wordt gehouden in MC De IJsbreker. Bij de vakjury wist The Doors tribute The Doors in Concert de 1e plaats te veroveren en bij de publieksstemmen kwam Winoman uit Bilthoven als winnaar naar voren. Door in beide categorieën samen het hoogste te scoren plaatste Overinflated uit Utrecht zich als Runner-Up voor de laatste stap richting de Landelijke Halve Finales die in februari 2011 worden gehouden in de Westergasfabriek in Amsterdam. Tijdens de Regio-Finale worden de zes finalisten beloond met een live-single met videoclip van hun beste nummer die vanaf 1 januari a.s. in ‘The Clash Hitlijst’ komt te staan waar men dagelijks gratis op kan stemmen. De Top-10 van deze hitlijst wordt wekelijks geplugged bij alle radio- en tv-stations.

Overinflated in De IJsbreker LeusdenOverinflated in De IJsbreker Leusden
Overinflated in De IJsbreker LeusdenOverinflated in De IJsbreker Leusden

De eerste band die het podium van De IJsbreker beklom was 5-mans Pop, Rock coverband Overinflated uit Utrecht. Met frisse benaderingen van nummers van o.a. The Presidents Of The USA, The Offspring en Bløf speelde Overinflated een zeer gevarieerde set die niet alleen muzikaal technisch zeer verzorgd was, maar ook in de presentatie boeiend en interactief. Door zowel bij de vakjury als bij het publiek hoog te scoren gaat Overinflated als Runner-Up naar de Regio-Finale op zaterdag 4 december a.s. Natuurlijk zal van hun beste nummer hier een single met videoclip worden geproduceerd die vanaf 1 januari a.s. in ‘The Clash Hitlijst’ te beluisteren en te bekijken is.


The Doors in Concert in De IJsbreker LeusdenThe Doors in Concert in De IJsbreker Leusden
The Doors in Concert in De IJsbreker LeusdenThe Doors in Concert in De IJsbreker Leusden

Met The Doors tribute The Doors in Concert uit Utrecht stond de uiteindelijke vakjury-winnaar op het podium. Met de juiste bezieling en een honderd procent benadering van de specifieke Doors-sound wist de 4-mans formatie zowel de vakjury als het publiek enorm te imponeren. Nummers als o.a. Roadhouse Blues, Love Street en de prachtige afsluiter Light My Fire lieten er geen twijfel over bestaan: hier stond de beste band van deze Halve Finale op het podium. Als vakjury-winnaar gaat The Doors in Concert naar de Regio-Finale op 4 december en ook zal van hun beste nummer een single met videoclip worden gemaakt die vanaf 1 januari te bewonderen zal zijn in ‘The Clash Hitlijst’.


People Like Us in De IJsbreker LeusdenPeople Like Us in De IJsbreker Leusden
People Like Us in De IJsbreker LeusdenPeople Like Us in De IJsbreker Leusden

5-mans Pop coverband People Like Us uit Utrecht liet horen zich sterk ontwikkeld te hebben sinds de voorrondes in het voorjaar. Nummers van o.a. Skunk Anansie, Muse en Gary Moore werden op goed niveau en met veel passie gebracht.


Winoman in De IJsbreker LeusdenWinoman in De IJsbreker Leusden
Winoman in De IJsbreker LeusdenWinoman in De IJsbreker Leusden

Het laatste half uur was voor 4-mans Rock coverband Winoman uit Bilthoven. Met nummers van o.a. Tom Petty, Joe Bonamassa en Anthony Gomez Band speelde de band zich naar de 1e plaats bij de publieksstemmen. Hiermee legde Winoman beslag op de 6e en laatste finaleplaats van deze regio en zal ook worden beloond met een single met videoclip van het beste nummer wat ze hier zullen brengen.

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Koch Uw logo ook hier? RockMuZine SONOR Uw logo ook hier?
USA Music Import Artists & Bands Booking Agency David Eden Sound Vision Studio Ticketmaster
Podiuminfo Maxazine Artists & Bands Booking Agency EVANS Festivalinfo


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands