• Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Locatie-finale Plan C Rotterdam Plan C 06-05-2017

Allround coverband De Klittenband uit Delft wint locatie-finale Plan C in Rotterdam in The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!

Rock coverband Riddlebox uit Rotterdam met publieksprijs naar finale Regio West Nederland in Podium de Vorstin in Hilversum

Zaterdag 6 mei jl. vond in Podium Plan C in Rotterdam de locatie-finale plaats in het 13e seizoen van The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! Zeven winnaars uit de drie voorrondes in de cyclus van Plan C zorgden voor een boeiende locatie-finale en werden in twee categorieën beoordeeld: vakjury en publieksstemmen. Bij de vakjury ging de overwinning overtuigend naar 5-mans Allround coverband De Klittenband uit Delft. Bij de publieksstemmen wist 5-mans Rock coverband Riddlebox uit Rotterdam zich naar de 1e plaats te spelen. Door in beide categorieën samen de hoogste score te behalen plaatste 5-mans Classic Rock coverband Mr. Man uit Rotterdam zich als Runner-Up samen met de twee winnaars voor de finale van Regio West Nederland die op zaterdag 24 juni a.s. wordt gehouden in Podium de Vorstin in Hilversum. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2016/2017’ winnen o.a. een cd-contract met videoclip en meerdere optredens in Nederland en België. De Landelijke Finale vindt plaats op zondag 7 januari a.s. in Poptempel PARADISO!

RESET in Plan C RotterdamRESET in Plan C Rotterdam

De opening van deze finale werd verzorgd door 5-mans Pop, Rock coverband RESET uit Vlaardingen. Met uitvoeringen van klassiekers als A Forrest van The Cure, Money For Nothing van Dire Straits en Run To You van Bryan Adams liet de band een uitstekend visitekaartje achter.

Mr. Man in Plan C RotterdamMr. Man in Plan C Rotterdam

5-mans Classic Rock coverband Mr. Man uit Rotterdam wist zich op technisch hoog niveau en met volledige overgave met nummers als I Believe In A Thing Called Love van The Darkness, You Give Love A Bad Name van Bon Jovi en Love In An Elevator van Aerosmith naar de hoogste score bij de vakjury en de publieksstemmen samen te spelen. Als Runner-Up van deze finale staat Mr. Man daarmee bij de beste negen bands van regio West Nederland die op zaterdag 24 juni a.s. in Podium de Vorstin gaan strijden om de Regio-Awards en de tickets voor de BENELUX Semi-Finals. De laatste stap richting Poptempel PARADISO!

JustMet! in Plan C RotterdamJustMet! in Plan C Rotterdam

Met uitstekende uitvoeringen van o.a. Moving On And Getting Over, Slow Dancing In A Burning Room en Something Like Olivia wist 5-mans John Mayer coverband JustMet! uit Rotterdam zich naar een goede score bij de vakjury te spelen.

Maconics in Plan C RotterdamMaconics in Plan C Rotterdam

5-mans Rock coverband Maconics uit Den Haag speelde zich met volle overgave en op goed niveau naar een goede score bij de publieksstemmen. Met nummers als That I Would Be Good van Alanis Morissette, Sex On Fire van Kings of Leon en de dynamische afsluiter Narcotic van Liquido wist de band een sterke interactie op te bouwen met het publiek.

De Klittenband in Plan C RotterdamDe Klittenband in Plan C Rotterdam

Het muzikale hoogtepunt van deze locatie-finale werd gebracht door 5-mans Allround coverband De Klittenband uit Delft. Met een uitgekiende repertoirekeuze, goede dynamiek, uitstekende sounds, technisch op goed niveau en met sterke presentatie wist de band het publiek uit haar dak te spelen. Als vakjury-winnaar van deze finale staat De Klittenband op zaterdag 24 juni a.s. in de finale van Regio West Nederland in Podium de Vorstin waar de negen beste bands van Noord-Holland/Zuid-Holland/Utrecht en Flevoland gaan strijden om de Regio-Awards én een plaats in de BENELUX Semi-Finals.

Riddlebox in Plan C RotterdamRiddlebox in Plan C Rotterdam

Met prachtige uitvoeringen van o.a. When The Sun Goes Down en I Bet You Look Good On The Dancefloor van Arctic Monkeys en In The Name Of Love van Martin Garrix speelde 5-mans Rock coverband Riddlebox uit Rotterdam zich naar een overtuigende overwinning bij de publieksstemmen. Met volle overgave, dynamische repertoirekeuze en uitstekende interactie met het publiek wist de band het enthousiaste publiek te overtuigen. Als publiekswinnaar van deze locatie-finale staat Riddlebox dik verdiend in de finale van Regio West Nederland die op zaterdag 24 juni a.s. wordt gehouden in Podium de Vorstin in Hilversum. Hier spelen de finalisten om de Regio-Awards en een plaats in de BENELUX Semi-Finals, de laatste stap richting Poptempel PARADISO!

Free Sample in Plan C RotterdamFree Sample in Plan C Rotterdam

Het laatste half uur van deze finale was voor 4-mans Rock coverband Free Sample uit Rotterdam. Met uitvoeringen van nummers als Crazy van Gnarls Barkley, Hey Joe van Jimi Hendrix en Rock And Roll van Led Zeppelin zette de band een gevarieerd optreden neer en wist daarmee goed te scoren bij de publieksstemmen.