• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

Coaching BENELUX Semi-Finalists 2016/2017 19-01-2017

Coaching BENELUX Semi-Finalists 2016/2017

We zijn in het 12e seizoen van 'The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!' aanbeland bij de BENELUX Semi-Finals die op zaterdagen 4 maart en 1 april a.s. worden gehouden in Event Center Culemborg. De 18 beste coverbands van de Benelux worden voor hun geweldige prestaties in de regionale rondes allemaal beloond met een live single met videoclip voor 'The Clash Hitlijst' die op zaterdag 15 april a.s. van start gaat. De wekelijkse Top-5 wordt gedurende 10 weken geplugd bij alle radio- en tv-stations in Nederland en België om airplay te genereren en zo de populariteit van de bands te vergroten. Tijdens de BENELUX Semi-Finals worden hiervoor Broadcast beeld- en geluidsregistraties gemaakt.

De bands hebben allemaal hun nummers gekozen en er wordt keihard gewerkt om er unieke en hoogstaande singles met videoclips van te maken. Om de bands optimaal te ondersteunen in hun voorbereidingen verzorgt de organisatie van 'The Clash of the Cover Bands' gratis coaching sessies waarvan de start komend weekend, zaterdag 21 en zondag 22 januari is in De Oefenruimte in Helmond en volgend weekend, zaterdag 28 en zondag 29 januari in de oefenruimtes van Podium de Vorstin in Hilversum.

De bands krijgen band coaching, vocal coaching en stage-presence coaching. Hierbij stellen we jullie graag voor aan de 3 professionele coaches die tevens onderdeel zijn van de vakjury tijdens de BENELUX Semi-Finals in Event Center Culemborg en de BENELUX Grand Finale in Poptempel PARADISO:

Richard M.O. Dalmolen - stage presence coach  Fran Kaart - vocal coach

John Van den Borne - band coach

Meer informatie over de BENELUX Semi-Finals en de deelnemende bands:
- zaterdag 4 maart: 1st BENELUX Semi-Final
- zaterdag 1 april: 2nd BENELUX Semi-Final

CU in Event Center Culemborg!! 


The Clash of the Cover Bands is powered by:

Koch Maxazine EVANS Artists & Bands Booking Agency USA Music Import
RockMuZine Podiuminfo Uw logo ook hier? Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency
SONOR Festivalinfo David Eden Ticketmaster Sound Vision Studio


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands