• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

No.1 Classic Rock tributes in Metropool Hengelo op vrijdag 25 november a.s. 13-09-2011

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Metropool Hengelo

Ode aan Classic Rock helden met o.a. TOTO, Pearl Jam, Simple Minds, Led Zeppelin en Queen 

Vrijdag 25 november presenteert poppodium Metropool in Hengelo de LEGENDS of ROCK Tribute Tour. Op deze unieke avond zorgen drie No. 1 tributes voor een weergaloze Classic Rock Experience:  TOTO by TOTOLICIOUS, Pearl Jam by BackAlive en Simple Minds by 1984. De avond wordt afgesloten met een 90 minuten durend overzicht van de Top 100 Allertijden door The Legends of Classic Rock Show by PitchLight. In deze Classic Rock Show worden de grootste hits gebracht van o.a. Led Zeppelin, Queen,  Deep Purple en Rolling Stones. Metropool opent op 25 november om 19.00 uur haar deuren, het programma start om 20.00 uur. Voor meer info en kaartverkoop: www.legends-of-rock.nl, www.ticketmaster.nl en www.metropool.nl.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tributes van Europa in Nederland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: “Met de No. 1 tributes van TOTO, Pearl Jam en Simple Minds en The Legends of Classic Rock Show brengen we voor de liefhebbers een ultieme Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau”, aldus producer en promotor John Van den Borne (tevens initiatiefnemer en organisator van ‘The Clash of the Cover Bands’). De eerste editie van LEGENDS of ROCK Tribute Tour omvat twintig shows met wisselende programmering op de beste podia van Nederland, zoals o.a. 013 in Tilburg, Paard van Troje in Den Haag, de Boerderij in Zoetermeer, de Vorstin in Hilversum en Hotel Arena in Amsterdam.

1984
1984
1984 werd in het voorjaar van 2004 opgericht. Het zou een enorme uitdaging worden om de typische sfeer en muziek van de Simple Minds weg te zetten. Nummers als Don’t You, Ghost Dancing, Waterfront en New Gold Dream stonden op het menu. De vonken sprongen eraf en iedereen was het eens: de sfeer en het geluid van de Simple Minds waren helemaal aanwezig. Na het uitwisselen van complimenten, werd de band tot 1984 gedoopt, het jaar van het meest aansprekende album “Sparkle in the Rain”.

 

PitchLight
The Legends of Classic Rock Show by PitchLight

Deze show wordt gebracht door 11-mans Classic Rockformatie PitchLight en bevat ruim 90 minuten met de allergrootste rockhits uit de jaren ’70 en ’80. De grootste Top 100 Allertijden hits van o.a. Queen, Rolling Stones, Led Zeppelin, Deep Purple, U2, AC/DC, Status Quo, Meatloaf,  Van Halen, Tina Turner, Guns N’ Roses, Joe Cocker, Pink Floyd en Kiss passeren de revue.


BackAlive
BackAlive

BackAlive staat voor een knallende avond GrungeRock die zeker niet onder doet voor een optreden van één van de grondleggers van de Grunge: Pearl Jam. Met nummers als Betterman, Rearview Mirror, I Am Mine en Yellow Ledbetter worden grote hits als Alive, Evenflow en Black afgewisseld en weet BackAlive de unieke sound en beleving van Pearl Jam feilloos neer te zetten.


TOTOLICIOUS
TOTOLICIOUS

TOTOLICIOUS  is ontstaan uit pure passie. De gangbare en lekker in het gehoor liggende popmuziek wordt live uitgebreid met lange intro’s, outro’s, solo’s en verrassende wendingen en dat maakt het geheel tot een muzikale beleving in de breedste zin van het woord. Uiteraard speelt 8-mans formatie TOTOLICIOUS alle hits en een selectie van de beste nummers uit het ongelooflijke TOTO-repertoire.

De deuren van Metropool (Industrieplein 10) in Hengelo (Ov) gaan vrijdag 25 november om 19.00 uur open, aanvang 20.00 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten € 17,50, voorverkoop € 15,- via www.legends-of-rock.nlwww.ticketmaster.nl  en www.metropool.nl.

 

 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier? Maxazine Podiuminfo RockMuZine
Festivalinfo USA Music Import Sound Vision Studio Artists & Bands Booking Agency SONOR
Koch EVANS Ticketmaster David Eden Uw logo ook hier?


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands