• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

6e Kwartfinale Zuid-Holland/Zeeland Plan C 23-10-2009

Rockdonalds uit Den Haag wint laatste Kwartfinale Zuid-Holland/Zeeland

Traveller uit Pernis en Valium uit Naaldwijk beide als publiekswinnaar verder op The only road to Paradiso

Vrijdag 23 oktober jl. vond in Muziekcafé Plan C in Rotterdam de laatste Kwartfinale plaats van The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso voor de regio Zuid-Holland/Zeeland. Zes bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan om een plaats in de regionale halve finales die in november ook plaatsvinden in Plan C. 5-mans Rock coverband Rockdonalds uit Den Haag wist met een schitterend optreden de 1e plaats bij de vakjury te veroveren, terwijl 5-mans Rock coverband Traveller uit Pernis en 5-mans Pop coverband Valium uit Naaldwijk met een gelijk aantal stemmen door het publiek tot winnaars werden gekozen. Door in beide categorieën samen het hoogst te scoren gaat 4-mans Classic Rock coverband MooreBlack als Runner-Up naar de volgende ronde. Van deze winnaars wordt het beste nummer tot live-single geproduceerd en deze staan vanaf a.s. donderdag in The Clash Hitlijst waar dagelijks gratis op gestemd kan worden. De Top-10 van deze interactieve hitlijst wordt wekelijks geplugged bij de regionale radiostations.


Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09
Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09

5-mans Rock coverband Traveller uit Pernis verrichtte de aftrap van deze 6e en laatste Kwartfinale van Zuid-Holland/Zeeland. Met nummers van o.a. Skunk Anansie, Korgis en Stevie Wonder speelde Traveller een gevarieerd optreden waarin vooral de zangeres opviel door zowel haar vocale kwaliteiten als ook haar dynamische presentatie. Met schijnbaar groot gemak wond ze het publiek om haar vingers en kreeg ondanks het vroege tijdstip de zaal in beweging. Met een 1e plaats bij de publieksstemmen gaat Traveller verdiend door naar de Halve Finales. Met Everybody’s Gotta Learn Sometime van Korgis als single staat Traveller vanaf a.s. donderdag in The Clash Hitlijst.


Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09
Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09

Metallica tribute CraptellicA uit Roelofsarendsveen speelde een knappe ode aan hun Amerikaanse helden. Nummers als Master of Puppets, Fade To Black en afsluiter Enter Sandman werden met veel passie gebracht. Ook de sounds van de vier metallisten zijn goed voor elkaar en kreeg veel waardering uit het publiek.


Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09
Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09

De vier mannen van Classic Rock coverband MooreBlack uit Schiedam wisten weer te schitteren met nummers van o.a. Jimi Hendrix, The Free en The Yardbirds. Gedurende het optreden speelde MooreBlack zich naar een zeer hoog niveau, wat resulteerde in een hoge score bij zowel vakjury als ook bij het publiek en plaatste de band zich als Runner-Up voor de volgende ronde. Met hun uitvoering van Won’t Get Fooled Again van The Who staat Mooreblack vanaf a.s. donderdag in The Clash Hitlijst.


Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09
Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09

Met een zeer energiek en kwalitatief sterk optreden wist 5-mans Rock coverband Rockdonalds uit Den Haag iedere aanwezige in Plan C te imponeren. Nummers van o.a. Queens of the Stone Age, Jimi Hendrix en Rihanna gaven elk bandlid de gelegenheid op zijn tijd te excelleren en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Elk bandlid zoekt zijn muzikale grenzen op en dat resulteerde in een boeiend optreden dat werd beloond met een 1e plaats bij de vakjury. Met hun nummer Sex On Fire van Kings of Leon staat Rockdonalds vanaf a.s. donderdag in The Clash Hitlijst.


Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09
Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09

5-mans Rock coverband Valium uit Naaldwijk wist ook een puike performance neer te zetten. Hun openingsnummer, een verrassende uitvoering van Basket Case van Green Day bracht direct de zaal in beweging en met nummers van o.a. Amy Winehouse en KT Tunstall werd hun optreden met een hoog entertainmentgehalte tot een goed einde gebracht. Met een gedeelde 1e plaats bij de publieksstemmen plaatste Valium zich zeer verdienstelijk voor de regionale Halve Finales. Een stap dichter bij Paradiso!!! Met hun prachtige uitvoering van My Best Wasn’t Good Enough van Kane ft. Anouk staat Valium vanaf a.s. donderdag in The Clash Hitlijst.


Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09
Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09

De laatste kwartfinalist van Zuid-Holland/Zeeland was 3-mans Powerrock coverband MavericK uit Leiden. Na een wat aarzelend begin speelde de band zich ook naar een hoog niveau met nummers van o.a. Soft Cell, AC/DC en Van Halen. Een prima afsluiter van deze spannende avond waarin het niveau van de bands over het algemeen zeer goed was.

Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09Plan C 23-10-09

The Clash of the Cover Bands is powered by:

SONOR Maxazine Ticketmaster Uw logo ook hier? Festivalinfo
Sound Vision Studio Koch USA Music Import RockMuZine Artists & Bands Booking Agency
David Eden Podiuminfo EVANS Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands