• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde 2010 de LiNDE/new style 15-05-2010

THUNK! uit Nijmegen overtuigend winnaar voorronde The Clash of the Cover Bands

Regroove uit Groesbeek met 2e plaats naar Halve Finales The only road to Paradiso

Zaterdag 15 mei jl. vond voor de regio Gelderland in Uitgaanscentrum de LiNDE/new style in Groesbeek de 3e selectieronde plaats in Nederlands grootste bandcompetitie The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso. Door een afmelding op het laatste moment streden de overige drie bands om een plaats in de Halve Finales van Gelderland. In deze spannende voorronde kwam de Nijmeegse 10-mans Pop coverband THUNK! als grote winnaar uit de bus door zowel bij de vakjury als bij de publieksstemmen de 1e plaats in de wacht te slepen. Door als 2e te eindigen verzekerde 4-mans Rock coverband Regroove uit Groesbeek zich ook van een plaats in de regionale Halve Finales die in oktober en november worden gehouden ook in de LiNDE.

Big=U in de LiNDE GroesbeekBig=U in de LiNDE Groesbeek
Big=U in de LiNDE GroesbeekBig=U in de LiNDE Groesbeek

De eerste band die op het podium verscheen was 4-mans Pop, Rock coverband Big=U uit Vorden. Met een sterk optreden waarin nummers van o.a. Black Crowes, U2 en Pearl Jam werden gebracht liet de band horen over goede muzikale kwaliteiten te beschikken. Met hun uitstekende prestatie maakt Big=U een serieuze kans op één van de Wild-Cards die na afloop van alle selectierondes worden gegeven aan de beste bands die zich niet direct hebben weten te plaatsen voor de regionale Halve Finales.


Regroove in de LiNDE GroesbeekRegroove in de LiNDE Groesbeek
Regroove in de LiNDE GroesbeekRegroove in de LiNDE Groesbeek

4-mans Blues, Rock coverband Regroove speelde een thuiswedstrijd. Met repertoire van o.a. Life of Agony, The Who en Jimi Hendrix liet de band een technisch sterke indruk achter bij de jury. Ook wist de Groesbeekse band een prima interactie op te bouwen met het publiek wat ook in deze categorie resulteerde in een goed 2e plaats waarmee ze zich direct wisten te plaatsen voor de Halve Finales.


THUNK! in de LiNDE GroesbeekTHUNK! in de LiNDE Groesbeek
THUNK! in de LiNDE GroesbeekTHUNK! in de LiNDE Groesbeek

De absolute topper van deze selectieronde was 10-mans Pop coverband THUNK! uit Nijmegen. Met een zeer gevarieerde set waarin nummers zaten van o.a. Christina Aguilera, Krezip en de prachtige afsluiter Umbrella van The Baseballs wist de band zowel de vakjury te overtuigen als ook het publiek en scoorden ze in beide categorieën een dikverdiende 1e plaats. Hiermee scharen de Nijmegenaren zich bij de beste 14 bands van Gelderland die verdeeld over twee Halve Finales gaan strijden om een plek in de Regio-Finale, de laatste stap richting Paradiso !!!

de LiNDE Groesbeekde LiNDE Groesbeekde LiNDE Groesbeek

The Clash of the Cover Bands is powered by:

David Eden Podiuminfo Sound Vision Studio RockMuZine Artists & Bands Booking Agency
Maxazine Artists & Bands Booking Agency USA Music Import Festivalinfo Ticketmaster
Uw logo ook hier? EVANS Uw logo ook hier? SONOR Koch


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands