• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio Noord Muziekcafé Scooter'S 22-04-2011

AliennatioN uit Hoogeveen wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2011

Pasted Copies uit Heerenveen als publiekswinnaar naar de regionale Halve Finales

Vrijdag 22 april jl. vond in Muziekcafé Scooter’S in Leeuwarden de 1e voorronde plaats van ‘The Clash of the Cover Bands’ voor Regio Noord. 4-mans Down tribute AliennatioN uit Hoogeveen werd door de vakjury tot winnaar uitgeroepen, terwijl 5-mans Pop, Rock coverband Pasted Copies uit Heerenveen zich als publiekswinnaar wist te plaatsen voor de regionale Halve Finales die in september van start gaan. Beide bands zetten hiermee een belangrijke stap richting de Landelijke Finale waar de hoofprijzen worden vergeven: CD-contract met videoclip met distributie en plugging in de Benelux en een tour van 20 optredens.

Door privé-omstandigheden had … And the gods made coffee uit Stadskanaal zich helaas moeten afmelden voor deze 1e voorronde wat inhield dat drie coverbands deze voorronde speelden om twee plaatsen in de finalerondes.


AliennatioN in Scooter'S LeeuwardenAliennatioN in Scooter'S Leeuwarden
AliennatioN in Scooter'S LeeuwardenAliennatioN in Scooter'S Leeuwarden

De 1e band die het podium van Scooter’S beklom was 4-mans Down tribute AliennatioN uit Hoogeveen. Met veel passie en muzikaal zeer verantwoord spel bracht de band nummers als Eyes Of The South, Ghosts Along The Mississippi en On March The Saints en wist hiermee de vakjury te overtuigen. Als vakjurywinnaar gaat AliennatioN naar de Halve Finales die in september van start gaan op de mooiste en beste poppodia van Nederland.


Pasted Copies in Scooter'S LeeuwardenPasted Copies in Scooter'S Leeuwarden
Pasted Copies in Scooter'S LeeuwardenPasted Copies in Scooter'S Leeuwarden

5-mans Pop, Rock coverband Pasted Copies uit Heerenveen mocht als 2e deelnemer haar muzikale kunsten vertonen. Met nummers van o.a. Anouk, Adèle en Duffy wist de band het publiek goed te bespelen en haalden daarmee de meeste publieksstemmen binnen. Als publiekswinnaar gaat Pasted Copies zeer verdiend naar de regionale Halve Finales.


Sanne de Band in Scooter'S LeeuwardenSanne de Band in Scooter'S Leeuwarden
Sanne de Band in Scooter'S LeeuwardenSanne de Band in Scooter'S Leeuwarden

Het laatste half uur was voor 5-mans Pop, Rock coverband Sanne de Band uit Hoogezand-Sappermeer. Door omstandigheden speelde de band niet in haar originele bezetting, maar wist toch een zeer sterke indruk achter te laten. Nummers van o.a. Alanis Morissette, Anouk en Adèle werden op zeer goed niveau uitgevoerd waarbij vooral de leadzangeres liet horen over exceptionele kwaliteiten te beschikken. Sanne de Band zal dan ook zeker een grote kanshebber zijn op één van de Wild-Cards die in juli worden vergeven aan de beste bands die zich niet direct hebben weten te plaatsen voor de regionale finalerondes.

Scooter'S LeeuwardenScooter'S Leeuwarden

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Koch Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier? Ticketmaster Uw logo ook hier?
Sound Vision Studio Podiuminfo Artists & Bands Booking Agency RockMuZine Maxazine
Festivalinfo EVANS David Eden SONOR USA Music Import


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands