• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio Zuid 2013 Café de Broertjes 02-06-2013

Rock coverband Love Fist uit Breda wint voorronde The Clash of the Cover Bands

Country Rock coverband Critical Crossings uit Oss met publieksprijs naar Kwartfinales Regio Noord-Brabant/Limburg

Zondag 2 juni jl. vond in Café de Broertjes in Waalwijk een voorronde plaats voor Regio Noord-Brabant/Limburg in de 10e editie van The Clash of the Cover Bands. Vier bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan en werden beoordeeld door de vakjury en het publiek. 4-mans Rock coverband Love Fist uit Breda wist met een dynamisch optreden de 1e plaats bij de vakjury te veroveren. 5-mans Country Rock coverband Critical Crossings uit Oss wist overtuigend de meeste publieksstemmen binnen te spelen. Beide winnaars plaatsten zich hiermee bij de beste 42 coverbands van deze regio in september gaan beginnen aan de regionale Kwartfinales. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2013/2014’ worden beloond met een CD-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux.

De eerste band van deze voorronde bleek achteraf ook de vakjury-winnaar: 4-mans Rock coverband Love Fist uit Breda. Met dynamische uitvoeringen van nummers van o.a. Van Halen, AC/DC en Alice Cooper overtuigde te band de vakjury dat zij de beste van deze middag/avond was. Hiermee plaatste Love Fist zich bij de beste 42 bands van deze regio die in de Kwartfinales die in september van start gaan deze boeiende muzikale strijd zullen voortzetten.

5-mans Country Rock coverband Critical Crossings uit Oss zette een sterke set neer met nummers van o.a. Creedence Clearwater Revival, The Eagles en Rolling Stones. Met prachtige uitvoeringen speelde deze band zich naar de 1e plaats bij de publieksstemmen en gaat hiermee als publiekswinnaar naar de Kwartfinales van deze regio.

De derde 45 minuten was voor 4-mans Blues Rock coverband Fridays uit Tilburg. Met interessante uitvoeringen van repertoire van o.a. Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix en Eric Clapton liet deze band een prima indruk achter.

De laatste band van deze voorronde was de zeer talentvolle jonge band Final Jam uit Bladel. Met z’n vieren wisten zij een enorme indruk achter te laten bij zowel de vakjury als ook bij het publiek. Met nummers van o.a. Red Hot Chili Peppers, Anouk en Jet lieten de twee dames en heren horen over een uitstekende muzikale inhoud te beschikken.

Foto's volgen a.s.a.p. 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

David Eden Ticketmaster RockMuZine Artists & Bands Booking Agency Maxazine
Koch SONOR Uw logo ook hier? Festivalinfo Sound Vision Studio
EVANS Artists & Bands Booking Agency Podiuminfo Uw logo ook hier? USA Music Import


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands