• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio West 2013 Total Music 15-06-2013

Pop coverband The Mad Show uit Rotterdam wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2013

Rock coverband Engine uit Rotterdam met publieksprijs naar regionale finalerondes

Zaterdag 15 juni jl. vond in MC Total Music in Schiedam een voorronde plaats voor Regio West Nederland in de grootste bandcompetitie van de Benelux: The Clash of the Cover Bands. Vier bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan om een plaats in de regionale finalerondes en werden beoordeeld door de vakjury en het publiek. Na een boeiende avond, waar de bands zowel muzikaal als in de presentatie alles gaven wat ze in huis hadden, werd 6-mans Pop coverband The Mad Show uit Rotterdam door de vakjury tot winnaar uitgeroepen. Bij de publieksstemmen ging de 1e plaats overtuigend naar 5-mans Rock coverband Engine uit Rotterdam. Beide bands plaatsten zich hiermee voor de regionale finalerondes die eind september van start gaan in o.a. Paard van Troje in Den Haag, Podium de Vorstin in Hilversum en P60 in Amstelveen. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2013/2014’ worden beloond met een CD-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux.

De 1e band die het mooie podium van Total Music beklom was 4-mans Classic Rock coverband No Choice. Met nummers van o.a. Cream, Gary Moore en Neil Young lieten de vier mannen een uitstekend visitekaartje achter met een goede score bij de vakjury.

5-mans Rock coverband Engine uit Rotterdam wist zowel de vakjury als ook het publiek te imponeren. Met dynamische uitvoeringen van repertoire van o.a. Greenday, Go Back To The Zoo en Franz Ferdinand in combinatie met een sterke interactie met het publiek scoorde de band goed bij de vakjury maar behaalde overtuigend de overwinning weg bij de publieksstemmen. Als publiekswinnaar staat Engine bij de beste 42 bands van Regio West Nederland die vanaf eind september in de Kwartfinales deze muzikale wedstrijd mogen voortzetten.

5-mans Rock and Soul coverband TABS uit Den Haag wist ook binnen no-time het publiek in beweging te krijgen. Met sterke uitvoeringen van repertoire van o.a. Ray Charles, Fleetwood Mac en Sam and Dave liet de band horen op zeer goed niveau te kunnen presteren.

De laatste 45 minuten van deze voorronde was voor 6-mans Pop coverband The Mad Show uit Rotterdam. De formule van deze band is dat zij alleen medleys spelen en dat doen ze op een zeer uitgekiende manier. Muzikaal klopt het allemaal en het publiek gaat er ook lekker in mee. In korte tijd weet de band een behoorlijk compleet overzicht te spelen van de grootste hits van de afgelopen 20 jaar met daarin nummers van o.a. The Killers, David Guetta maar ook Marco Borsato en Guns N’ Roses. Zeer gevarieerd en muzikaal op goed niveau met een hoog entertainmentgehalte. Als vakjury-winnaar van deze selectieronde staat The Mad Show zeer verdiend in de Kwartfinales van Regio West Nederland.

Foto's volgen a.s.a.p. 


The Clash of the Cover Bands is powered by:

Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier? SONOR Ticketmaster USA Music Import
Uw logo ook hier? RockMuZine EVANS Sound Vision Studio Podiuminfo
Maxazine David Eden Festivalinfo Koch Artists & Bands Booking Agency


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands