• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Kwartfinale extra landelijke cyclus 2015 Podium De ReŁnie 11-04-2015

Rock coverband So What! uit Sittard wint Kwartfinale The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso!

Triggerfinger tribute First Taste uit Venlo met publieksprijs naar Halve Finale in Poppodium de Effenaar in Eindhoven   

Zaterdag 11 april jl. vond in Podium De Reünie in Geleen een Kwartfinale plaats in de extra landelijke cyclus in de muzikale strijd om 'The Clash of the Cover Bands Awards 2015'. Vijf bands namen het tegen elkaar op om een plaats te bemachtigen in de Halve Finales en werden beoordeeld in twee categorieën: vakjury en publieksstemmen. Bij de vakjury ging de overwinning naar 5-mands Rock coverband So What! uit Sittard. Bij de publieksstemmen ging de 1e plaats naar 3-mans Triggerfinger tribute First Taste uit Venlo. Beide bands plaatsten zich hiermee bij de beste 24 bands van deze extra cyclus die in de Halve Finales gaan spelen om een plek in de Regio-Finale. De winnaars hiervan plaatsen zich voor de BENELUX Semi-Finals in Paradiso Amsterdam! De uiteindelijke winnaars van 'The Clash of the Cover Bands Awards 2015' worden beloond met o.a. een cd-contract met videoclip én een tour van 20 optredens in de Benelux.

So What! in De Reünie GeleenSo What! in De Reünie Geleen
So What! in De Reünie GeleenSo What! in De Reünie Geleen

Het eerste half uur van deze Kwartfinale was voor de uiteindelijke vakjury-winnaar 5-mans Rock coverband So What! uit Sittard. Op muzikaal technisch zeer goed niveau bracht de band uitvoeringen van o.a. Cochise van Audioslave, Hold Back The River van James Bay en Newborn van MUSE. Naast het technisch zeer verzorgde spel ook complimenten voor de goede sounds en de sterke balans in haar spel. De band wist meteen de lat hoog te leggen voor de andere deelnemers. Als vakjury-winnaar van deze Kwartfinale speelt So What! op vrijdag 19 juni a.s. in de 2e Halve Finale van deze extra cyclus in Poppodium Luxor Live in Arnhem.


SOURCE in De Reünie GeleenSOURCE in De Reünie Geleen
SOURCE in De Reünie GeleenSOURCE in De Reünie Geleen

5-mans Rock coverband SOURCE uit Lottum bracht een energiek optreden met nummers als o.a. Love Removal Machine van The Cult, Sweet Child O’Mine van Guns N’ Roses en Rocking In The Free World van Neil Young. De band liet horen over genoeg potentie te beschikken om zich door te ontwikkelen naar een hoger niveau.


Re-Fuse in De Reünie GeleenRe-Fuse in De Reünie Geleen
Re-Fuse in De Reünie GeleenRe-Fuse in De Reünie Geleen

Met een sterk entertainmentgehalte en muzikaal op goed niveau wist 6-mans Pop, Rock coverband Re-Fuse het publiek goed in beweging te krijgen. Nummers als o.a. Nutbush City Limits van Tina Turner, Crazy van Gnarls Barkley en Piece Of My Heart van Janis Joplin gingen erin als zoete koek en resulteerde in een hoge score bij de publieksstemmen.


First Taste in De Reünie GeleenFirst Taste in De Reünie Geleen
First Taste in De Reünie GeleenFirst Taste in De Reünie Geleen

Muzikaal technisch op zeer goed niveau en met veel energie en de perfecte sounds gaf 3-mans Triggerfinger tribute First Taste uit Venlo een uitstekend visitekaartje af. Met indrukwekkende uitvoeringen van o.a. Man Down, I Follow Rivers en Camaro speelde de band zich naar een 1e plaats bij de publieksstemmen. Als publiekswinnaar van deze Kwartfinale plaatste First Taste zich bij de beste 24 bands van deze extra cyclus en speelt op vrijdag 12 juni a.s. in de 1e Halve Finale in Poppodium de Effenaar in Eindhoven.


Raised by Wolves in De Reünie GeleenRaised by Wolves in De Reünie Geleen
Raised by Wolves in De Reünie GeleenRaised by Wolves in De Reünie Geleen

De afsluiting van deze avond werd verzorgd door 4-mans Rock coverband Raised by Wolves uit Weert. De zeer talentvolle muzikanten speelden zich met nummers als o.a. Library Pictures van Arctic Monkeys, No One Knows van Queens of the Stone Age en Little Black Submarines van The Black Keys naar een goede score bij de vakjury.

De Reünie GeleenRaised by Wolves in De Reünie Geleen

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Maxazine Podiuminfo RockMuZine Festivalinfo Uw logo ook hier?
EVANS Koch Sound Vision Studio Artists & Bands Booking Agency David Eden
Artists & Bands Booking Agency SONOR Ticketmaster USA Music Import Uw logo ook hier?


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands