• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Locatie-finale Podium 10 in Bladel Podium 10 21-04-2017

Allround coverband Lucky Nine uit Asten wint locatie-finale Podium 10 in Bladel in The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!

Allround coverband ACT83 uit Rosmalen met publieksprijs naar finale Regio Zuid Nederland in Poppodium 013 Tilburg 

Vrijdag 21 april jl. vond in Podium 10 in Bladel de locatie-finale plaats in het 13e seizoen van The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!. Na drie voorrondes stonden de zeven beste bands van de cyclus in Podium 10 in deze finale en werden beoordeeld in twee categorieën: vakjury en publieksstemmen. Bij de vakjury ging de overwinning naar 9-mans Allround coverband Lucky Nine uit Asten en bij de publieksstemmen was de locatie-Award voor 7-mans Allround coverband ACT83 uit Rosmalen. De hoogste score in beide categorieën samen werd behaald door 5-mans Rock coverband The Frozen Penguins uit Tessenderlo (B). Deze drie bands plaatsten zich met hun overwinningen voor de finale van Regio Zuid Nederland die op zaterdag 3 juni a.s. wordt gehouden in Poppodium 013 in Tilburg. In de voorbereiding naar deze Regio-Finale ontvangen de bands gratis bandcoaching en de winnaars worden beloond met een live-single met videoclip voor ‘The Clash Hitlijst’ die wordt geplugd bij alle landelijke en regionale radio- en tv-stations in Nederland. De uiteindelijke winnaars van de BENELUX Grand Finale in Poptempel PARADISO in Amsterdam winnen naast The Clash of the Cover Bands Award 2017 en de eeuwige roem een cd-contract met videoclip, fotoshoots en meerdere optredens in Nederland en België.

BLACK SWORDS in Podium 10 BladelBLACK SWORDS in Podium 10 Bladel
BLACK SWORDS in Podium 10 BladelBLACK SWORDS in Podium 10 Bladel

Het eerste half uur van deze locatie-finale was voor de vier jonge talenten van Rock coverband BLACK SWORDS uit Bladel. Met instrumentale uitvoeringen van o.a. Psycho van MUSE, Smells Like Teen Spirit van Nirvana en Sweet Child O’Mine van Guns N’ Roses gaf de band een uitstekend visitekaartje af.


Rare Ink in Podium 10 BladelRare Ink in Podium 10 Bladel
Rare Ink in Podium 10 BladelRare Ink in Podium 10 Bladel

3-mans Pop coverband Rare Ink bracht ook nu weer met eigen invalshoeken vaak verrassende interpretaties van klassiekers als I Walk The Line van Johnny Cash, Personal Jesus van Depeche Mode en Whole Lotta Rosie van AC/DC.


The Frozen Penguins in Podium 10 BladelThe Frozen Penguins in Podium 10 Bladel
The Frozen Penguins in Podium 10 BladelThe Frozen Penguins in Podium 10 Bladel

Met volle overgave en op goed technisch niveau speelde 5-mans Rock coverband The Frozen Penguins uit Tessenderlo (B) zich met dynamische uitvoeringen van o.a. A Forest van The Cure, Chasing Cars van Snow Patrol en Lonely Boy van The Black Keys naar de hoogste score bij de vakjury en de publieksstemmen samen. Hiermee staan ze zeer verdiend als Runner-Up in de finale van Regio Zuid Nederland die op zaterdag 3 juni a.s. wordt gehouden in Poppodium 013 in Tilburg.


ACT83 in Podium 10 BladelACT83 in Podium 10 Bladel
ACT83 in Podium 10 BladelACT83 in Podium 10 Bladel

7-mans Allround coverband ACT83 uit Rosmalen wist zich met sterke uitvoeringen van o.a. Easy Lover van Philip Bailey & Phil Collins, Hot Stuff van Donna Summer en With A Little Help From My Friends van Joe Cocker naar de overwinning bij de publieksstemmen te spelen. Naast het goede instrumentale spel weten vooral de drie vocalisten zowel in de lead- als ook in de samenzang regelmatig te imponeren. Als publiekswinnaar van deze locatie-finale staat ACT83 dik verdiend bij de beste negen bands die in de finale van Regio Zuid Nederland op zaterdag 3 juni a.s. in Poppodium 013 Tilburg de strijd met elkaar aangaan om de Regio-Awards én een plaats in de BENELUX Semi-Finals.


SOLID in Podium 10 BladelSOLID in Podium 10 Bladel
SOLID in Podium 10 BladelSOLID in Podium 10 Bladel

De vijfde band van deze locatie-finale was 5-mans Pop, Rock coverband SOLID uit Luyksgestel. Met een goede set waarin nummers zaten verwerkt als Crazy Little Thing Called Love van Queen, Dream On van Aerosmith en de afsluiter Paradise City van Guns N’ Roses wist SOLID hoog te scoren bij de publieksstemmen.


Lucky Nine in Podium 10 BladelLucky Nine in Podium 10 Bladel
Lucky Nine in Podium 10 BladelLucky Nine in Podium 10 Bladel

9-mans Allround coverband Lucky Nine uit Asten zorgde voor het muzikale hoogtepunt van deze locatie-finale. De zeven muzikanten weten een perfect muzikaal tapijt neer te leggen voor de excellerende zanger en zangeres, die ook vanaf de eerste tonen een sterke interactie met het publiek weten te creëren. De band weet met uitstekende arrangementen en strak spel het geheel transparant en in balans te houden met behoud van de krachtige energie. De goede sounds en de passie die de hele band in haar spel weet te leggen zorgt samen met een sterke repertoirekeuze voor een hoog entertainmentgehalte. Als vakjury-winnaar van deze locatie-finale staat Lucky Nine op zaterdag 3 juni a.s. in Poppodium 013 Tilburg waar de beste negen bands van Regio Zuid Nederland gaan strijden om de Regio-Awards én een plaats in de BENELUX Semi-Finals. De laatste stap voor de Grand Finale in Poptempel PARADISO!


Down the Hatch in Podium 10 BladelDown the Hatch in Podium 10 Bladel
Down the Hatch in Podium 10 BladelDown the Hatch in Podium 10 Bladel

Het laatste half uur van deze locatie-finale was voor 5-mans Pop, Rock coverband Down the Hatch uit Bladel. Met prachtige uitvoeringen van o.a. Accident van Milkbar, Lucky Strike van Maroon 5 en Little Black Submarines van The Black Keys speelde de band zich naar een goede score bij de vakjury en zorgde voor een mooie afsluiting van deze boeiende finale.

Podium 10 BladelPodium 10 Bladel

The Clash of the Cover Bands is powered by:

SONOR Podiuminfo Artists & Bands Booking Agency RockMuZine Sound Vision Studio
Artists & Bands Booking Agency Festivalinfo David Eden Koch Uw logo ook hier?
Ticketmaster USA Music Import Uw logo ook hier? EVANS Maxazine


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands